Service – Kvalitet – Trygghet

Litet företag – Stort hjärta

Tungflytt Göteborg är en flyttfirma som tillsammans med sin personal har över 35 års samlad erfarenhet inom flyttbranschen. Vår vision är att leverera en flytt tjänst av absolut högsta kvaliet – alla dagar i veckan. Detta gör vi genom att alltid jobba med kvalitet framför kvantitet. Nöjda kunder och ett hårt arbete, har gjort oss till ett självklart val när det är dags att flytta. 

Vi är det lilla företaget, men med det stora företagets resurser. 

Passion- kvalitet

Att varsamt flytta möbler från A till B, är bara halva jobbet för oss. Vi brinner för vårt jobb, och det finns ett personligt engagemang och en yrkesstolthet i det vi gör. Som medarbetare på Tungflytt Göteborg känner man ett ansvar och är delaktig i beslut som rör verksamheten. Vår framgång bygger på våra medarbetare, som med sin erfarenhet och yrkesstolthet levererar en flytt tjänst av högsta kvalitet.

Omtanke – Trygghet

Vi ställer upp för kundern, och för varandra. Företagets värderinger ligger i att varje dag göra sitt yttersta för att alla runt omkring ska må bra, oavsett om man är kund eller medarbetare. Vi har kul tillsammans, och vi är måna om att även våra kunder ska trivas hos oss. 

Transparens – Garantier

Dolda avgifter, avtal som inte följs, saltade fakturor, eventuell en skada som inte regleras, finns inte på världskartan för oss. Vi tror på transparans och ärlighet, och vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. För oss på Tungflytt Göteborg finns inget annat än perfektion i vårt arbete. 

Vi står för det vi gör, och håller vad vi lovar. 

Har du frågor?

Hör gärna av dig till oss!

031 320 45 46