Om Tungflytt

Vi gör det tunga jobbet enkelt

Sedan 2015 har vi hjälp människor och företag att byta adress, med visionen om att alltid erbjuda flytt tjänster av absolut högsta kvalitet och standard.

Tungflytt Göteborg är en komplett flyttfirma med ett stort hjärta och personligt engagemang, oavsett om vi bara flyttar en möbel, hela ditt bohag eller företagets verksamhet. Vi ser till att din flytt inte bara blir tygg och enkel, men också prisvärd.

Idag är vi tillsammans med vår personal en flyttfirma med över 35 års samlad erfarenhet inom flyttbranschen. Hårt arbete, yrkestolthet och nöjda kunder, har gjort oss till ett självklart val när det är dags att flytta.

Service

Hos oss är det 100% service från start till mål

För oss är det viktigt att du skall känna dig trygg under hela processen. Våra skickliga medarbetare hjälper dig hela vägen och vi lämnar inget åt slumpen.

Kavlitet

Våra skickliga medarbetare är företagets byggstenar

Vår personal har stor kompetens och en bred erfarenhet. Att alltid hålla en hög kvalite är något självklart för oss. Av den anledningen så jobbar vi aldrig med inhyrd personal.

Trygghet

Vi hanterar och flyttar dina möbler med absolut varsamhet

Lika viktgt som att vi använder oss av den bästa utrustningen på marknadeen, speciellt framtagen för att din flytt ska bli så säker som möjligt.

En flyttfirma med ett gott rykte

Vi är inte störst på marknaden, men tack våra duktiga medarbetare, företagets grundvärderingar och ett alltid väl utfört arbete, så har vi just blivit ett självklart val att kontakta när några av västsveriges aktörer inom flyttbranchen behöver förstärkning. Vi är det lilla företaget, men med det stora företagets resurser. 

Redo att planera din nästa flytt?

Ta reda på vad din flytt kommer att kosta. Du får svar inom 30 minuter.

Har du frågor?

Prata flytt med oss på 031-320 45 46 eller mejla info@tungflytt.com